Seitsmes keskus- Tartu Ülikooli Kliinikum

 Tartu Ülikooli Kliinikumi Kõrvakliinik https://www.kliinikum.ee/korvakliinik/

Kõrvakliinikusse registreerimine toimub kodulehe järgi vaid telefonitsi. Leidsin õnneks ka ühe e-maili, katrin.korbun@kliinikum.ee, kirjutasin sinna oma soovist tulla kuuldeaparaatide osas konsultatsioonile. Viie päeva pärast vastas Tiia Johannes ning kutsus viisiidile 9 päeva pärast. Antud päev mulle ei sobinud, leppisime külastuse kokku 11.augustiks.

Registratuuris, õigupoolest infolauas, ootas mind esmalt desoaine ja mask (oeh). Seejärel läksin registratuuri, maksin ära oma viieka ning kõndisin Tiia Johannese ukse taha ootama.  Tiia tuli õige varsti, tervitasime ning astusin kabinetti. Rääkisin õhinaga, et tahaksin sellist aparaati, millega saab otse telefoniga ka rääkida, näed, uus telogi ostetud... Tiia katkestas mind ja ütles, et kahjuks selliseid aparaate neil polegi, aparaatidel on hinnapiir ning minu soovitud mudel jääb sellest välja. Kliinikum pakub Resounde, Signiat ja Rexonit. 

Tiia lohutas, et teeme sellegipoolest audiogrammi, sest juhul, kui satun millalgi Tartusse ja vajan häälestamist, siis on tal selleks puhuks audiogramm olemas. Mis mul selle vastu ikka olla saab, muidugi teeme! Rääkisime veel maast ja ilmast, ühingute tegemistest ja kogemusnõustamisest, tegelikult oli seal päris tore, aitäh, Tiia!

Comments

Popular posts from this blog

Eksperiment alga! Esimene keskus- Audiomed

Kokkuvõte