Kuues keskus- Kõrva-Nina-Kurguhaiguste Keskus SA

Kõrva-Nina-Kurguhaiguste Keskus SA- https://entc.ee/

Kodulehelt leidsin aadressi info@entc.ee, kirjutasin sinna 11.juunil, nagu ka ülejäänud keskustelegi. Vastus tuli samal päeval, aega pakuti suisa homseks! See päev paraku ei sobinud mulle, edaspidi oli aga kogu kliinik kollektiivpuhkusel. Esimene aeg, mis Külle pakkus, oli 28.juuli. 

Määratud päeval seadsin sammud Kõrva-Nina- Kurguhaiguste Keskusesse, Mustamäe teele. 

Uksel ootas desovahend, nagu kord ja kohus. Maski polegi, juhuu! Registratuuris küsiti selge ja kõlava häälega, kelle juurde lähen, kasseeriti viis eurot ning paluti oodata. Ooteaeg oli lühike, Külle kutsus oma kabinetti. Kuna mu kuulmisuuring oli juba aegunud, tegime uue. Bernafoni aparaatidest sain teada, et enamikes on silmusvõimendi ning samuti peaksid nad ühenduma ka Androididega. Kuna soovisin katsetada parimaid mudeleid, siis valis Külle mulle välja Zerena 9. 

Paraku selgus, et peale kollektiivpuhkust on ka aparaadi seadistamise programm puhkereziimis ning keelduski masinaid ühendamast, siis valisime uue visiidiaja. Pole parata, tehnika jõud käib inimesest aeg-ajalt üle. 

Järgmisel korral, 19.augustil, oli Külle juba aparaadid kenasti valmis pannud ning häälestamine toimis seekord kenasti. Vahepeal astus kabinetist läbi ka dr Oliver Vaide, kes hüüatas audiogrammi nähes: "Kuule, Sa oled ju päris kurt!". Naersin ja ütlesin, et mõnikord olen isegi veel kurdim, see audiogramm on isegi kena :)

Katsetada sain aparaati erinevates keskkondades umbes kaks nädalat. Muidu täitsa tubli masin, telefoniga ühendub kenasti, aga minu kuulmise osas pisut harjumatu. Mõtlen veel...:)



 


Comments

Popular posts from this blog

Eksperiment alga! Esimene keskus- Audiomed

Kokkuvõte

Seitsmes keskus- Tartu Ülikooli Kliinikum